Dobra spletna trgovina je tista, ki ima dobro strukturirano spletno stran, pregledno katalogizirane izdelke, hitro in enostavno nakupovalno izkušnjo, hiter in učinkovit način dostave, dober sistem za vračilo in vračilo denarja, dobro podporo strankam in dober odnos do varovanja osebnih podatkov. Spletne trgovine so super, ker ti ni potrebno nikamor hoditi, preprosto se vsedeš, vležeš na sedežno in brskaš po spletu, ni ti treba hoditi od ene do druge trgovine, čakati v vrsti na blagajni, v vrsti da prideš lahko do kabine za pomerjanje, sploh če je kakšna trgovina z oblačili in da je gneča.

Doma pa si preposto naročiš to kar se ti zdi zanimivo, zaključiš naročilo in ti dostavna služba dostavi tam kamor želiš. Ko prispejo artikli k tebi jih pomeriš ko se ti da, lahko si vzameš res ogromno časa za pomerjanje, in lahko lepo v miru razmišljaš kaj bi obdržal in česa ne. Kar ti pač ni ok vrneš in je to to, denar dobiš nazaj in voila. Res je, da če greš oblačila pomerjati direktno v trgovino si vzameš točno to kar ti je ok in je to to, ni potrebno nič vračati kot moreš, če si naročiš kaj preko spleta.

Tako da ja, so prednosti in so slabosti kot pri vsaki stvari, to je dejstvo. Sama osebno sem se najbolj razvadila naročati preko spleta, ko se je začel covid, ker nismo smeli nikamor hoditi, če nisi imel potrdila, sploh pa s temi maskami se mi sploh ni dalo nikamor za hoditi, ker umreš v njih, sploh če si še kaj sprobavaš in preprosto mi ni bilo, zato sem si raje kar domov naročala in je bilo to to. Sicer majice mi ni takšen problem naročati, največji problem so mi hlače, ampak tudi to se je dalo. Sedaj pa sem tako razvajena, da si pa vse naročuješ in kar mi pač ni ok vrnem. Lepo si doma vzamem kakšen večer čas le zase in brskam po spletu, to je zame kot nekakšen relax, počitek. Kaj pa je zate počitek in sproščujoč večer?

About matej

administrator