Ste doma kdaj pripravljali kavo za goste s svojim kavnim aparatom, in je bil hrup takšen, da enostavno niste mogli nadaljevati pogovora?

Mielevi prostostoječi kavni aparati vam bodo zagotovili tišino in hitro pripravo kar 20 čajnih in kavnih specialitet. Miele prostostoječi kavni aparat vam omogoča pripravo do 8 skodelic naenkrat, tako da vaši gostje lahko brez problema vsi naenkrat dobijo svojo zaželeno skodelico kave ali čaja.

Uporaba Miele prostostoječega aparata je popolnoma enostavna. Jasni prikazovalnik CM Touch vam omogoča, da aparat samo z nekaj dotiki upravljate brez težav.

Inovacija CupSensor omogoča uporabniku prostostoječega aparata, da naprava zazna višino skodelice in pomakne centralni izliv v ustrezen položaj za pripravo kave oz. čaja. V kolikor želite dve porciji kapučina ali latte macchiata, lahko to tudi storite, saj ima Miele prostostoječi kavni aparat funkcijo OneTouch for Two.

S čiščenjem prostostoječega kavnega aparata prav tako ne boste imeli težav, saj so sestavni deli odstranljivi in primerni za pranje v pomivalnem stroju (ComfortClean), hkrati pa ima prostostoječi kavni aparat avtomatske postopke čiščenja (izpiranje cevi za mleko, odstranjevanje vodnega kamna – AutoDescale).

Če so vaši otroci radovedni nad uporabo Miele prostostoječega kavnega aparate in se bojite, da bi kaj ušpičili, za to ne rabite skrbeti, saj ima aparat na voljo zaporo vklopa, ki ščiti prostostoječi kavni aparat pred neželenim vklopom. Sedaj lahko skupaj z gosti uživate v kavi s popolnim okusom.

About matej

administrator