Dobri delovni čevlji so še kako pomembni pri določenih delih kot so električarji, ti ki »štrihajo« stene, delavci ki polagajo gips po hišah, stanovanjih, nekateri ko delajo estrihe, nasploh ta bolj fizična dela, tukaj je še kako pomembno, da smo zelo dobro obuti in oblečeni, ker to so vseeno bolj takšna dela, ko ne moremo iti načeloma delati v japankah. No, lahko že gremo, ampak je večja možnost, da če nam kaj pade na nogo, da bodo ostale kakšne posledice, medtem ko pri tisti tapravi obutvi ne bi bilo nič posledic, oz. bi bile manjše. Tudi, če to ni naša služba in le doma sami delamo nekaj v večini vedno gledamo, da smo primerno oblečeni in obuti. Sama sem nedolgo nazaj šla v svoj vrt, ker ga je bilo potrebno urediti, da se nasadi zelenjavca in imela sem v vrtu že res zelo zelo veliko travo in vsega je bilo že v tem mojem vrtu. Seveda sem šla v vrt kar z natikači, kratke hlače in majčka.

Čez nekaj časa pa sem nato imela po celem telesu, noge, roke neke mozoljčke, kot da bi me nekaj oplazilo oz. mi katera od trave v vrtu ni ustrezala. Zato sem si od takrat dalje rekla, da grem vedno v vrt s tako veliko travo le še z dolgimi hlačami in čevlji, kajti danes je res že vse tako da moreš biti vedno tako oblečen in vse. Že če gledaš živali, kakšne vse obstajajo.

Včasih smo poznali le, vsaj jaz no, majhne pajke, zdaj pa sem videla že tako velike, da me spominjajo prav na tarantelo! Da ne govorimo o tem, kako se že vremenu meša, vse skupaj je že res katastrofalno. Ampak ne smemo se obremenjevati s temi rečmi, nikakor da ne! Pomembno je samo, da vedno poskrbimo zase, da smo opremljeni z vsem kar za tisti določen trenutek potrebujemo, da se sami počutimo dobro in super in to je najbolj važno!

About matej

administrator