Danes imamo za naša stanovanja možnost kar veliko eksperimentirati, ni več potrebno samo tako kot včasih, ko so imeli v stanovanju, hiši po pet malih luknic, kuhinja posebej, dnevna posebej, jedilnica posebej in si bil omejen kaj si sploh lahko dal v prostor, ker pač to je bilo včasih moderno toliko sob, danes pa je moderno, da je vse v enem prostoru, dnevna, kuhinja in jedilnica, da je vse povezano in tudi druženje je mnogo boljše kot pa prej, ko je vsak bil v svoji luknji bi lahko rekli.

Res je, da so bili morda včasih bolj povezani kot danes in so se bolj znali družiti, čeprav so bili tako popredalčkani po teh sobanah, vsaj meni osebno se tako zdi no. Pa včasih ni bilo toliko te elektronike, računalnikov, mobitelov, tablic in znali so se bolj podružiti, danes pa vsakega vidiš na teh mobitelih in ti tako mine do druženja.

Ampak ja, če ostanemo pri opremljevanju prostorov je danes lažje kaj opremiti, imaš več maneverskega prostora, lahko imaš kuhinje po meri z velikim otokom in veliko jedilno mizo, če le imaš tako velik prostor, lahko imaš dnevne sobe po meri, daš v sobo res velik kavč, televizijo, en element pod televizijo in je to to, pa še kaj ob strani, pač več lahko eksperimentiraš, ni več to, da si omejen da dva elementa v prostoru in je to to.

Hvalabogu, da je šel svet tako naprej, da lahko več ustvarjamo, da imamo malce večje prostore, da nisi več v tistem stišenem prostoru, ko se počutiš utesnjenega. Sama osebno imam zelo rada te open space prostore zelo so mi všeč, ampak ja, potrebno je da imaš prostor za to. Kajti, če kupiš kakšno hišo pa da hočeš takšne opet space prostore moreš prej dobro preveriti, če se to da v hiši, kajti nekatere te starejše hiše imajo tako te trame in glavne stebre, da včasih tudi če imaš denar ne moreš nič prav urediti po svojih željah. Tako da ko kupuješ kakšno novo hišo, pa da je starejša se prvo pozanimaj kako je s preurejanjem, da boš res lahko preuredil vse tako kot hočeš.

About matej

administrator