Malo je takih, ki pospravljajo zaradi veselja, nekoliko več pa tistih, ki kuhajo zaradi strasti. Obe opravili sta hočeš-nočeš nuja našega vsakdana. Odkrijte Mielejevo generacijo 7000 in stopite v prihodnost, kjer so domovi vedno čisti in dišijo po sveže pripravljeni hrani.

Gospodinjski aparati Miele generacije 7000 so kot nalašč za vse generacije. S pomočjo pečice Dialog lahko kuhate kot še nikoli doslej, saj je le-ta na novo definirala popolnost za najboljše kuharske mojstre na svetu. S pomočjo Mielejeve tehnologije je pečica ves čas v dialogu z jedjo, kar uporabnikom zagotavlja popolno toplotno obdelavo živil in vrhunske rezultate. Uporaba enot Gourmet Unit kuharjem omogoča, da razvijajo povsem nove teksture in eksperimentirajo z različnimi temperaturami. Na pečico Dialog prisega tudi vrhunski kuharski mojster, Gaggan Anand, ki jo je javno pohvalil takole:

»Pečico Dialog odlikuje preprosta istočasna priprava najrazličnejših sestavin, ki pa jih lahko nato servirate hkrati.«

Indukcijska električna kuhalna plošča Miele generacije 7000 pri čaranju v kuhinji omogoča vso svobodo, ki jo potrebujete. Kuhalna plošča z inteligentnim prepoznavanjem posode zazna, če premaknete posodo in se skupaj z njo premika po celotni površini. In to s prej določeno temperaturo! Po zaslugi inovativnega dizajna površine, lahko svoje posode skoraj neslišno premikate po celotni kuhalni plošči. Na indukcijsko kuhalno ploščo Miele prisega tudi vrhunski kuhar, Kyle Connaughton, ki ga odlikujejo kar tri Michelinove zvezdice. O Mielejevi inovaciji pravi takole:

»Pri tej indukcijski plošči se mi zdi najboljše to, da lahko na njej delamo toliko različnih stvari hrkati. Doslej nam tehnologija še ni omogočala, da bi se v kuhinji gibali s takšno eleganco in takšno uravnoteženostjo – vendar je to natančno tisto, kar kuharji želimo. Rezultat je ujet trenutek dneva, najboljše, kar nudi sezona, razdeljeno na več majhnih jedi. Kreacija, pri kateri človek okusi vsako posamezno aromo, vsak element pa je natančno toplotno obdelan ter umetniško predstavljen.«

Kombinirana parna pečica vaše sestavine spremeni v okusa polne in zdrave mojstrovine. Miele generacija 7000 predstavlja več inovacij kot kadarkoli doslej. Si predstavljate, klasično pečico in zmogljivo parno pečico v enem aparatu? Čeprav se sliši nemogoče, Miele zopet dosega nove vrhunce, ki še tako amaterskemu kuharju pomagajo do vrhunskih rezultatov.

Mielejeva kombinirana pečica poskrbi, da je vsaka jed pečena z zanesljivo natančnostjo. S pomočjo brezvrvičnega termometra za živila poskrbi, da je mojstrovina pečena na edinstven način. In to do želene središčne temperature! Za piko na i, se na koncu tudi avtomatsko izklopi. Kreativnost tako lahko ponesete na povsem novo raven in s kreacijami navdušite trebuščke svojih najbljižjih.

Dandanes se poslužujemo tisoč in enih različnih pralnih strojev. Nekateri umazano perilo raje zaupajo čistilnicam, spet drugi se zaradi stiske prostora zatekajo k tistim, ki jih polnimo od zgoraj, mnogi pa še vedno stojimo za tradicionalnim – pralnim strojem za polnjenje od spredaj.

Miele standardni pralni stroji s polnjenjem od spredaj bodo poskrbeli za vso družino. In to več generacij! Medtem ko se avtomobilski motorji v povprečju testirajo 3000 ur, Miele učinkovitost svojih aparatov neprekinjeno preizkuša do kar 10.000 ur. Dan in noč. Pralni stroji za polnjenje od spredaj tako lahko dosežejo do kar 20 let življenjske dobe!

Ker pa sončni žarki niso več tako močni, da bi posušili goro oblačil, se v hladnejših mesecih poslužujemo sušilnih strojev. Ti med štiri stene prinašajo zvrhan koš prednosti, da ne govorimo o tem, kako lahko z njimi privarčujemo ogromno dragocenih minut. Miele sušilni stroji so na trg stopili z veliko nogo, saj gospodinjam vsepovsod po svetu že lep čas lajšajo vsakdan.

iter, močan in fleksibilen. To so značilnosti Mielejevega brezžičnega ročnega sesalnika, v katerega so že lep čas zatreskane gospodinje vsepovsod po svetu. Sedaj lahko doživite izjemno inovacijo treh sesalnikov v enem. Z Mielejevim edinstvenim dizajnom se bo vaš dom svetil kot bi mignil. Najnovejšo ponudbo lahko zasledite tudi v poslovalnicah Harvey Norman.

Sodobna tehnologija Vortex sesalnika Triflex HX1 vsebuje močno električno krtačo, kar aparat popelje v sam svetovni vrh učinkovitosti talnih sesalnikov. Poleg tega filter HEPA poskrbi, da se v njem zadržijo tudi najbolj drobni delci prahu. V kombinaciji s posebno široko električno krtačo, Mielejev brezžični ročni sesalnik očisti tudi večje površine v presenetljivo kratkem času – in pri tem ohranja povsem enako učinkovitost! Avtomatsko se prilagodi prav vsaki vrsti talne obloge ter jo hitro in globinsko očisti vseh odvratnih madežev.

Dandanes je ponudb preprosto preveč, da bi se lahko odločili. Vsi bi radi sesali varčno, hitro, učinkovito in na vrtoglavem higienskem nivoji. Če je tudi pod vašo streho temu tako, nam dovolite, da vam predstavimo Mielejev talni sesalnik brez vrečke. Sesalnik brez vrečke za prah Miele Boost CX1 ni zgolj izjemno zmogljiv, pač pa je tudi zelo kompakten. Še posebno prav pride vsem, ki živite v tesni bivalni situaciji, saj zavzame zanemarljivo količino prostora. Zaradi majhne teže ga lahko brez težav prenašate kamorkoli želite.

About matej

administrator