Teden tako počasi mineva v službi in greš v trgovino na hitro in si doma šele zvečer, potem pa da še doma kaj postoriš in voila, lahko greš kar nazaj spati in zjutraj »jovo na novo«, po domače povedano. Vikend pa ko pride pa tako hitro mine, da sploh ne veš, da je bil tukaj. In zato, ko je vikend se dam popolnoma na OFF! Vikend je čas zame, za mojo družino in prijatelje. Zelo pogosto za vikend priredim kakšne mini »zabavice«, pa ne da je to ne vem koliko ljudi, ampak tako da smo štirje, maksimalno šest. Manjša družbica tesnih prijateljev. V tem druženju res marsikaj izvemo en od drugega, kaj se kje kaj dogaja, kaj se bo dogajalo, kaj bi lahko naredili, in tako naprej. Nazadnje smo imeli temo za konopljine CBD kapljice, to mi je pa povedala prijateljica za njih, da so res vrhunske. Ona ima težave z nespečnostjo, veliko je pod stresom, venomer samo premleva nekaj v glavi in seveda je nespečnost posledica vsega tega. Rekla mi je, da ji res izredno pomaga in to jemlje kar skozi. Zjutraj si vzame in pa zvečer preden gre spat.

In ker sama imam tudi dokaj stresno službo, stresne delavnike, čez cel teden, sicer ok s spanjem nimam težav, ampak tudi veliko premlevam, sem pod stresom in ne bi bilo slabo, da bi tudi sama jemala nekaj kar bi mi lahko pomagalo malce umiriti moje živčke. Mogoče se mi sedaj še ne pozna nič na zdravju, ampak še kako zelo verjamem, da vse to pride enkrat od vzadi, in ko pride, pride res konkretno. Zato pa bi to tudi rada prej preprečila, dokler še nič fizično ne psihično ne čutim.

Te kapljice so pa tudi takšne, da ni nujno da se ti ravno kaže že neka bolezen, da jih lahko uživaš, so primerne, da jih uživaš pač brez da jih uporabljaš zaradi kakšnih težav. Tako da ja, hvala prijateljici, da sem našla eno novost na trgu. Za te kapljice namreč priznam, da nisem vedela, ker ne sledim ravno vsemu kar ponuja trg. Zato pa je fajn, da se ljudje družimo, pogovarjamo in tako izvemo marsikaj en od drugega.

About matej

administrator