Moj osebni trener v Ljubljani je najboljši! Zakaj? Zato, ker je pač preprosto legenda. Boljšega trenerja kot je on si ne bi mogla najti pa naj kdorkoli govori kar hoče. Vem pa ja, da vsakemu je svoje všeč to itak da je normalno, ne more nam vsem ljudem enako biti všeč, ampak ja, zame je res top top. Vzame si čas zate, se pogovori s teboj, kaj želiš doseči, spremeniti, kaj je tvoj cilj, pomaga ti, žene te ko si ti že popolnoma na tleh in omagaš – kar je za moje pojme najbolj pomembno, kajti kako bi bilo, da te osebni trener ne bi gnal po domače rečeno?

To bi bilo enako kot pa če bi se sama spravila k telovadbi, bilo bi nič od nič. Želim si po eni strani imeti to njegovo voljo in moč, vedno vidi pred sabo samo cilj in vedno se bo za svoj cilj gnal do onemoglosti, na vseh področjih življenja, jaz pa dokaj hitro omagam morem reči. In ta  njegova zagnanost in pozitiva, to mi je res zelo všeč, daje mi še dodatno motivacijo, da se sploh spravim k telovadbi, ker kako bi bilo za telovaditi zraven nekega tečkota in negativca?

Mah seveda se ti ne bi dalo nič za delat, eh kje pa, komaj bi čakal da bi se trening končal oz. sploh na trening ne bi prišel in potem naš cilj ne bi bil dosežen. V življenju bi se mnogo bolj morali družiti s pozitivnimi ljudmi, kajti takšni ljudje inspirirajo tudi druge ljudi, ki smo manj motivirani in zaradi njih še postanemo tudi mi pravi pozitivčki. Življenje je eno, izkoristimo ga v polni meri!

About matej

administrator