Ljudje vsak dan potrebujejo skodelico kave, če že ne več kot dve. Potrebujejo jo že bolj kot ne zaradi tega, ker so se navadili na njo in jo morajo že avtomatsko piti, ker so seznanjeni s tem, da so v kavi tudi dobri učinki kave. To je popolnoma res, da je kava lahko dobra in vam pomaga. Vsak ve, da ima lahko tako negativne kot pozitivne reakcije na človeka.

Najbolj pomembno je to, da jo pijete v zmernih količinah. Pretirano pitje kave vam lahko samo škoduje in se vam krvni tlak poveča kar za vas niti malo ni dobro. Ampak v mejah normale je pa še vse v redu. Če pijete kavo z užitkom je to tisto najboljše pitje kave, saj če jo pijete počasi in z užitkom boste zajeli vase point kave in njen okus.

Na hitro popita kava izgubi svoj pomen, kajti v kavi je potrebno uživati tako kot je potrebno uživati v hrani. Nič kar je narejeno na hitro vam ne pomaga, kvečjemu vas mori, moti. Za vsako stvar v življenju si vzemite čas, ne hitite, če to res ni nujno potrebno. Nič ni tako nujno, da ne bi mogli vseh opravil med njimi tudi pitje kave opraviti počasi! Življenje je samo eno in izkoristite ga ter počnite vse počasi in z užitkom. Kajti espresso ni samo kava, espresso je stil!

About matej

administrator