Izpadanje las zna zelo moriti starejše ljudi. Sicer je res, da se najdejo tudi mladi med njimi zaradi teh raznih preparatov in vsega kar si dajo na lase imajo potem reakcijo na to, ampak po večini pa mislim, da so to bolj starejši ljudje. Oziroma takole bomo rekli. Vsak je lahko žrtev izpadanja las pa je to lahko starejši ali pa mlajši.

Veliko je odvisno tudi od stresa in vseh težav, ki posameznika težijo. Vzrokov je lahko ogromno, zaradi katerega vzroka pa imajo določeni težave s tem, to pa mora vedeti vsak sam zase. Vendar danes to ni več tako velik problem saj se že najdejo razne kreme za vsako težavo, pa tudi razne tablete, odvisno pač kaj koga mori. Moja teta, ki je že kar malo v letih vem, da je imela težave s tem, saj se je nenehno razburjala, da še malo pa bo plešasta. In potem smo nekega dne se skupaj odpravili po trgovinah in poiskali nekaj za teto, da ji bo bolje, da ne bo več imela teh težav oziroma, da se bodo malo zmanjšale.

Kupili smo ji nato nek šampon proti izpadanju las in je res zelo pomagal. Že po nekajkratnem pranju se je videl učinek. Zatorej, ko vidite znake, da se te težave pojavljajo si hitro poiščite pravo pomoč, ki bo to pomagalo čim prej preprečiti!

About matej

administrator