Če si ženska in moškemu kupuješ uro zna nastati problem, ker ne veš ali mu bo všeč, in ja tudi obratna verzija je enaka, ko moški ženski kupuje, v to ne dvomim. Sama sem se namreč enkrat odločila že nekaj časa nazaj za rojstni dan partnerja, da pa mu bom poklonila uro.

In seveda tega je malo morje na spletu, moške ure so kar poplavljene z različnimi urami in si na začetku v popolni temi kaj bi sploh kupil. In ker na začetku nisem niti 1% vedela kaj bi kupila sem sprva začela z majhnimi koraki, in začela sem z vprašanji: katera barva ure mu je všeč, kakšen material paščka hoče, kaj hoče da je zajeto v uri – morda štoparica, datum ipd..

Začela sem s temi vprašanji in se tako po res velikih ovinkih v pogovoru z njim prišla do vseh odgovorov. Njegovo darilo sem namreč začela iskati že par mesecev prej ne zadnji teden! Tako da sem imela veliko časa in ni niti malo posumil, da mu iščem to za darilo, pa še tako sva se pogovarjala glede tega da je izgledalo čisto pač pogovorno, ne da kdo kaj »šnofa«. Če pa kaj, pa znam izvohati stvari, katere me zanimajo. In vedno se toliko časa prej spravim k iskanju daril, zato da mi na koncu ni panika in najdem vse ob pravem času.

Včasih sem se vedno spravljala k iskanju zadnji teden, potem pa nisem dobila tistega kaj sem hotela in potem se je moj plan sfižil. Zato pa se sedaj k temu spravljam mnogo prej. Iz napak se učimo. No, da ostanemo potem pri urci, na koncu sem našla točno takšno, ki mu je bila všeč, bil je res presenečen, da nisem mimo biksnila, ampak da sem našla dejansko to kaj mu je všeč. Nasvet za vse, ki berete je ta, da ko ima kdo rojstni dan, kakšno obletnico, karkoli pač, spravite se prej k iskanju darila ne zadnji trenutek, ker je na koncu vse lažje, ker že imaš darilo in nisi več pod pritiskom.

About matej

administrator