Modni dodatki so danes že en prav nujen dodatek. Pri ženskah se najde malo več modnih dodatkov, pri moških je malo manj. Pri moških so lahko modni dodatki moške denarnice, verižice že tudi kar na veliko nosijo, lepa elegantna oblačila in morda še kaj, to najbolj opazim na moškemu kar se tiče dodatkov. Aja, pa tudi ure so kar pomembne! To tudi zelo veliko opažam na zapestju moških.

Super in lepo je, da človek skrbi zase, da se ne zanemari in da ni zapuščen, ampak ljudje smo tudi mnogo bolj samozavestni, če smo sebi všeč in tako, če smo sebi všeč smo posledično všeč tudi drugim okrog sebe. Velikokrat se nam morda zdi, pa joj nima smisla dajati neke stvari nase, ker si že kičast in čuden in tako naprej in naprej.

Ampak ni tako, če je modnih dodatkov v nekih mejah in da so skladne barve paše popolnoma vse skupaj. Nastane pa tudi problemček takrat, ko nimamo pojma kako se lotiti našega outfita in na koncu tako pretiravamo, da je že res katastrofa. Ko pogledaš koga, ki hodi po mestu si misliš pa kaj je z njim. Samo ok, lahko pa da je njemu takšno pretiravanje všeč, saj ljudje nismo enaki ne po zunanjosti, ne po mišljenju, ne po karakterju in določenih je pa pretiravanje všeč. Sama osebno sem mnenja oz. bolje rečeno, meni je všeč minimalizem, eleganca in je to to.

Ne pretiravam rada, samo da je v mejah normale. Velikokrat imam navadne reči mnogo raje in skombinirano s čim kot pa preveč vsega in sem na koncu kot klovn. Pač vsakemu svoje, zakaj pa ne! Glavno da smo sebi všeč, saj bomo le tako všeč tudi drugim!

About matej

administrator