Čez nekaj dni ima moja dobra prijateljica rojstni dan in sem že prav na lovu za darilom, pa še sedaj ne vem prav kaj naj kupim, še vedno sem v pravi dilemi. Razmišljam kaj ji naj kupim, kaj bo tisto lepo darilo za prijateljico. Pomislila sem na vse kaj ima rada, s čim se rada ukvarja, in vse na kar sem pomislila, vse že ima doma, zato prav več nimam idej. Vendar, ko sem šla potem malce brskati po spetu sem našla neko dobro darilo, vendar še ne vem če je to to kar želim zanjo.

Našla sem namreč iskalec ključev. Mislim, da je to kar dobro zanjo, saj vedno če gremo kam skupaj ven, ali pa kjerkoli drugje je, izgubi ključe in jih išče po tisti svoji veliki torbici. In ko je tema traja zelo dolgo preden jih najde.

Največji problem pri puncah je ta, da imamo prevelike torbice in vanjo spravimo skoraj vse, še sebe bi najbrž lahko, če bi se potrudile, zato je pri fantih to veliko bolje, ker oni imajo vse stvari kar v svojem žepu in takoj pri roki. Zanjo pa mislim, da sem se že odločila in ji bom kupila kar iskalec ključev ter še kakšno bonboniero zraven, to kar ima najraje, in je darilo je že tu.

About matej

administrator