Priznajmo si, vedno več je teh spletnih trgovin. Vse večje fizične trgovine so si implementirale spletne trgovine, ker so želeli v korak s časom. Jaz osebno, nisem prevelik oboževalec, ker še vedno sem pristaš tega, da lahko primem produkt preden ga kupim. Ker pa žal to ni vedno mogoče, se poslužim tudi tega načina. Iz leta v leto je več teh trgovin, in vedno večja je konkurenca.

Lepo je vidno, da tudi največji trgovci kot je (mercator) močno prodirajo na spletni trg, vendar za monopol je prepozno. Večina spletnih trgovin se poslužuje kartičnega poslovanja, po povzemu, paypal itd.  Vse lepo in prav, vendar moje kartice enostavno ne dobijo. Pa ne zato, da jim nebi zaupal, vendar sem na nek način staromoden, in ko poslušaš koliko kraj se dogaja (nevede) enostavno odpreš paypal račun, si nakažeš določeno vsoto in to je to.

Pred kratkim je prišel tudi (meni zelo simpatičen) sistem in sicer predplačilna kartica Mastercard. To novost toplo pozdravljam, ker bo kupovanje še toliko bolj enostavno. No ko že pišem o kupovanju, sem ravnokar odkril novo simpatično spletno trgovino, ki ima odlične produkte za darilo (pa ravno punca ima rojstni dan, je še kaj boljšega? Pa vi se poslužujete nakupov preko interneta? Se vam zdi to varen in predvsem cenovno dober nakup?

About matej

administrator