Fantje ali so vam ženske balerinke všeč ali ne? Nekaterim fantom vem, da so zelo všeč, spet drugim pa malo manj. Nekateri raje vidijo svoje drage v kakšnih teniskah ali pa petkah samo, da niso v balerinkah. Ja, moški so zanimiva bitja, ampak me ženske jim vedno ugodimo in kupimo to kar je njim všeč, samo zato, da smo še bolj zapeljive za njih. So pa moški tudi enaki kot ženske, tudi oni si kupijo kakšno stvar, oblačilo, ki njim osebno ni nekaj preveč všeč, ampak jo vseeno kupijo samo zato, da zadovoljijo nas, ženske. Tako je to, če se imamo ljudje radi, potem si izkazujemo ljubezen tudi na takšen način, da se oblačimo partnerjem čim bolj zanimivo.

Tudi to je en primer, da so fantom na primer všeč nalakirani nohti, nekaterim ja, spet drugim ne, ampak večini kolikor vem so všeč lepi, urejeni nohti. In seveda ženske se trudimo, si jih lepo uredimo ter namažemo, samo zato, da zadovoljimo naše moške, da si nas bodo še bolj zaželeli.

Vse kar ženska doda nase kot nek modni dodatek vse je samo zato, da bomo partnerjem oziroma našim simpatijam še bolj všeč, hkrati pa se seveda urejamo tudi same zase, ker, če se ženska počuti v lastni koži odlično, potem bo tudi vedno dobre volje, nasmejana in vse kar spada še pozitivnega zraven!

About matej

administrator