Higiena je pri Mieleju vselej na prvem mestu. Tudi pri sušenju! Če ste se odločili za nakup enega od sušilnih strojev znamke Miele, ste že na pravi poti do vedno čistega in sveže opranega perila. Čeprav je delovanje tovrstnih strojev higiensko že samo po sebi, so strokovnjaki želeli stopiti še stopničko višje na lestvici higienskih zahtev. Tako je nastal filter za sušilni stroj s stopnjo HygieneDry.

Filter za sušilni stroj se na prvo žogo morda sliši neuporaben dodatek k vašemu gospodinjstvu. Če ste si privoščili kvaliteten stroj, zakaj torej kupovati dodatno opremo? Vendar potrebno je dobro premisliti. Saj veste, koliko prahu se znajde v bobnu med sušenjem, kajne? V toplejših mesecih se mu pridružita tudi cvetni prah ali pa dlake naših štirinožnih prijateljev. Filtri za sušilne stroje se bodo hitro in enostavno znebili teh nepridipravov, vi pa boste ponovno lahko zadihali s polnimi pljuči. Filter za sušilni stroj je za najvišje higienske zahteve obvezna oprema v domu vsakega alergika, saj mu lahko bistveno olajša simptome in ga ponese v nov dan.

Kot smo že omenili, filtri ter sušilni stroji znamke Miele hodijo z roko v roki. Za popolne rezultate priporočamo, da se poslužujete obeh. Po zaslugi stopnje suhosti HygieneDry se namreč med postopkom sušenja v sušilnem stroju iz perila zanesljivo odstrani kar 99,99 % bakterij. Za to poskrbijo dolgi časi učinkovanja temperature. Učinkovitost je bila potrjena na Univerzi Rhein-Waal. Pozor! Stopnja HygieneDry je primerna za perilo, ki nosi oznako za nego z dvema pikama v bobnu.

Marsikomu se beseda filter sliši okolju neprijazna. Enako tudi sušilni stroji. Mar niso dovolj radiatorji, poleti pa oblačila tako ali tako sušimo zunaj? Naj vas pomirimo. Miele je v zadnjih letih zmanjšal porabo električne energije svojih sušilnih strojev z vsemi dodatki za več kot 60 %. Vsi sušilni stroji nove generacije T1 so opremljeni z energijsko učinkovito tehnologijo toplotne črpalke. S pomočjo funkcije EcoSpeed perilo lahko posušite hitro, predvsem pa okolju prijazno.

About matej

administrator