Služba je pač služba, moramo jo imeti, mislim moramo, pač če hočemo dobiti plačo jo moramo imeti, da lahko plačamo položnice in si tudi tu pa tam kaj privoščimo. Sama trenutno delam v trgovini z oblačili in sem zadovoljna, ker sama obožujem oblačila in delam v trgovini, ki je točno moj stil, imam super sodelavce, dober tim smo, in trenutno mi je všeč kjer smo.

Sem se pa enkrat dobila z mojim prijateljem na kavi, on pa dela za GLS in je tudi rekel, da je zadovoljen s službo, nič mu ne manjka, vse mu štima, tudi mi je govoril, kako so malce pošlihtali bolj zadevice kar se tiče za delo, da je vse bolje in hitreje urejeno, so dobili nek GLS modul za woocommerce in s tem modulom je njihovo delo še lažje ter bolj hitrejše. In da imaš službo v kateri si srečen in zadovoljen, to je res fantastično, ker se zjutraj zbudiš in ti ni muka iti delati, delaš z veseljem, najbolj mučno je, če delaš nekaj česar ne maraš, potem pa se res vsako jutro zbujaš tečen, ker ti tako ni za iti delati.

Ampak tudi, če res tako zelo ne maraš svoje službe se jo potrudi vsaj malce sprejeti, ker verjemi, da ti bodo dnevi šli hitreje, bolj boš srečen sam pri sebi in preprosto ti bo bolje. In ko enkrat sprejmeš trenutno delo, ki ga imaš prej pride kakšno delo, ki pa te bo res osrečevalo. Vse v življenju se poklapa takrat, ko sprejmemo zadevo, ko je več ne odrivamo stran od sebe. Vse pride ob svojem času!

About matej

administrator