Wolt, donáška jedla a propagačný kód Wolt

Najprv k akcii – Wolt alebo tí cyklisti s veľkými, štvorcovými modrými taškami alias doručovatelia vám nosia jedlo domov. Aby vás však zaujali, dávajú vám benefit 6 EUR na prvú objednávku. Výhodu však môžete využiť ihneď.

 

Zaregistrujte sa, zadajte kód „CS2CG“ alebo kliknite sem pre viac informácií.

 

Doručenie cez wolt je jednoduché, rýchle, za objednané jedlo môžete zaplatiť cez apple pay, google pay, kreditnou kartou alebo pri prevzatí jedla. Ponuka v závislosti od času, kedy si jedlo objednávate, môže byť veľká alebo riedka. Ak majú veľký dav, obmedzujú rádius doručenia. Vo všeobecnosti má WOLT už viac ako 300 rôznych poskytovateľov, od gurmánskych jedál po rýchle občerstvenie a cukrárov. Ako novinku pridali aj pár obchodov a čerpacích staníc, odkiaľ vám vozia dobroty. Žiaľ, z čerpacích staníc vám nedovezú benzín/olej ani plynovú fľašu. 😂 #chalonastran

Wolt je skvelá aplikácia, ktorá má pred sebou dobrú budúcnosť. V zahraničí je vec už veľmi dobre etablovaná, no u nás sa stretla s veľkým ohlasom. Vynára sa otázka, či by Slovinci prijali Wolta s otvorenou náručou, keby nebola pandémia? Kedy sme chceli jedlá z našich obľúbených reštaurácií, ktoré sme navštevovali? Totiž veľa ľudí je zmätených z dopravy, ktorá vychádza na 1,5 eura a závisí od vzdialenosti – vzdialenosti. Ceny jedál sú však aj o niečo vyššie, ako keby ste reštauráciu fyzicky navštívili.

 

 

 

 

 

About matej

administrator